Infern Estrany (Mohammad Karim)

       SOMNIS I SOMNIS

       Infern estrany


Vet aquí que una vegada hi havia un nen que estava a punt de adormir-se, el nen va començar a adormir-se i una vegada ja s'ha adormit ens tocà a nosaltres endinsar-nos en els seus somnis…


Com podem veure el nen està somiant normal amb un camp de papallones i una casa de fons, un molí a la dreta i un sol que ho pots notar i tot, fins que un cop…


Es va endinsar en un altre somni era un somni tenebrós, es va fer de nit, el cel estava vermell i hi havien sorolls de fons sorolls desagradables no hi havia papallones hi havien corbs volant, per al teu voltant hi havia una lluna, hi havia un sol vermell i de fons no hi havia una casa, hi havia un volcà.


El nen es va posar nerviós en el seu somni i en la vida real era rar mentre la música, si es pot dir música, estava sonant de fons, el nen estava més i més nerviós. Va començar a córrer a línia recta fins que es va trobar alguna cosa horrorós.


Va veure una criatura rara, una criatura que no era de la Terra, estava deforme i el noi estava més nerviós, les seves pulsacions eren lleus.


Va continuar corrent, però a la línia contrària. Per què? perquè no podia ni mirar a aquella cosa.


En un moment el noi no podia córrer. Per què? Perquè va caure en un precipici i quan va arribar a terra es va despertar donant-se un cop en el cap.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El conte del Zakariae

La desastrofica vida d’un noi pobre no tant pobre (Gurnoor

EL SOMNI DE HEILEL