Conte Biel

 El nen que va créixer


En Biel es va llevar un dia per el mati com un dia qualsevol aquell dia ell no sabia que passaria. Ell tenia 12 anys i faltaven 5 dies pel seu aniversari que era el dia 3 de juliol.



Quan es va aixecar pel matí va fer el llit, més tard va esmorzar i després es va vestir. Va anar cap a l’institut i va fer classe normal, quan va acabar l’institut aquell dia va arribar a casa i va dinar tot com un dia normal, però aquell dia va quedar amb els amics en un camp de fútbol per anar a jugar, a ell li encantaría jugar en un equip de fútbol pero era complicat per problemes economics. 

Aquell dia que va anar a jugar s’ho va passar molt bé, tan bé que li sortia tot, fins i tot marcava tots els gols com volia.




Després d’una hora jugant es va apropar el coordinador d’un equip molt important i li va dir que si volia fer les proves el dia 22 de març que era dimarts, aquell equip era el Badalona, ell inmediatament li va dir que si que faria les proves el dimarts.



Quan va arribar el dimarts va anar a fer les proves tot preparat i motivat però no podia anar tan confiat perquè les proves eren molt dures, va començar a fer les proves i li anaven sortint molt bé tots els exercicis, quan va acabar ell anava molt content perquè li havien sortit molt bé després de descansar se li va apropar el coordinador i li va dir: benvingut, has fet molt bé les proves per això confiem amb tu per que juguis amb el nostre equip.

Més tard, li va ensenyar totes les instal·lacions i també els seus nous companys que li van caure molt bé i un d'ells era el seu amic de la infància, el Pere, que era dels millors de l'equip junt amb un altre nen que es deia Mustafa, era una pasada com jugava era com Messi, el nen que era tan bo era molt alt i amb la pell fosca. 



Quan va arribar el dia del primer partit el Biel es va motivar molt encara que no va sortir en tot el partit perquè encara no havia ni entrenat 2 dies, pero la setmana que ve també hi havia partit.

El primer partit el van guanyar 2-0 i amb la victòria es van posar en 3er lloc en la classificació, amb la primera victoria el Biel es va motivar encara més i això va fer que entrenés molt millor i jugués molt millor.

Ja falten 2 dies per el segon partit de la temporada i el possible primer partit del Biel, a sobre era contra els segons. 

Amb tota la motivació que els hi dona el seu entrenador amb tants discursos motivadors, tot l'equip es va motivar molt tant que quan va arribar el dia del partit als rivals els hi va donar por enfrontar-se contra ells.



Aquell va ser el seu dia el dia del Biel, el dia en que va jugar el primer partit i que es va lluir.

La golejada que els hi van fer era descomunal i sobretot el Biel va marcar 3 gols, el resultat va ser de 5-0 i amb aquesta victòria es col·loquen en segona posició, amb un equip en primer lloc liderat per l’Espanyol de Cornellà.

Els observadors de tots els equips de la comarca es van fixar en el Biel pero diuen que encara havien de veure més el seu potencial perquè no el tenien estudiat.



Així va passar dos setmanes, una va ser de descans sense partit i l’altra van jugar contra els últims que els van guanyar 3-0 amb un gol del Biel, un altre del Pere i el últim del Mustafa.

Un dia L’Espanyol va fitxar al Mustafa i l'equip del Biel sense el Mustafa va perdre tres partits pero es mantenien dalt per que portaven més gols ficats, la gran majoria de gols els van ficar el Biel i el Pere.



Va arribar un dia en que el Girona va fitxar el Pere això va ser cap a la meitat mes tirant cap al final de la temporada, aquest gran canvi va afectar molt a l'equip fent que baixessin 3 posicions en la taula de classificació, posant-se els cinquens. 

El Biel va marcar tants gols i va jugar tan bé que en un partit molt important va vindre un observador del Barça, aquell partit el Biel va jugar tan bé que el observador del Barça el va fitxar pel cadet A.

El Biel va jugar igual de bé fins que va arribar al segon equip del Barça, òbviament millorant cada any.



Un dia el seu entrenador va marxar, el van fer fora del club i no es podien quedar sense entrenador així que va arribar un entrenador nou que va ser el que va marcar la carrera del Biel.

Aquell entrenador va ser tant bo per ell que va arribar al primer equip del Barça seguint els consells del entrenador i fins i tot va arribar a ser titular indiscutible, marcant 1 o 2 gols per partit.

Amb tants gols que ficava es va convertit en el màxim golejador de la lliga Santander i fins i tot del món però no de la història, que era Messi. 



Tots aquells partits, tots aquells gols, també totes aquelles assistències i sobretot tota aquella companyia que va tindre van fer que es converteixi en el millor del món.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El conte del Zakariae

La desastrofica vida d’un noi pobre no tant pobre (Gurnoor

EL SOMNI DE HEILEL