Conte Hugo

                              The girl



Hi habia una vegada una familia normal i corrent. Com tots hi vivien en un barri ric d’Estats Units. La família era composta per una mare, un pare i el seu fill Jack. A aquest des de petit li apassionava l’activitat paranormal però amb els anys va perdre l'interès.



Als vint-i-tres anys es va independitzar a un barri humil, la casa era molt petita.

Es mantenia del seu treball que era psicòleg. Com sempre, cada matinada, es vestia, esmorçava i s’anava al treball però aquell dia va ser diferent.


Era el dia de emportar-se  al seu fill/a al treball. Revisant els correus que li enviava  la feina va veure el següent:


Hola  Jack,


Avui és el dia de portar al teu fill o en el teu cas filla.                                           

Recorda que avui acabes abans,


Abraços,



Jack, al veure això, es va quedar al·lucinant perquè ell no tenia cap filla.

Va pensar que era un error i que sense voler li van enviar a ell.

Igualment va anar al treball. Quan va entrar el cap li va dir que la seva filla havia crescut, ell es va estranyar perquè ningú estava al seu costat.


Aquella nit va somiar amb una nena que deia que era la seva filla. Quan es va aixecar per anar al treball un client nou va demanar permís per entrar. Li va dir que el necessitava un moment. Jack va cedir encara que arribara tard.


Li va dir que no podia deixar de somiar amb una noia que deia que era la seva filla.

Ell li va demanar que si la podia descriure per dibuixar-la. Era la nena amb la que havia somiat. Confós per aquesta coincidència va decidir investigar. Va repartir fulls de la nena als seus companys. Tots la coneixien però ningú sabia d’on. 


La nit següent va somiar una altr vegada amb la nena. La nena aquesta vegada li va donar una direcció. Aquesta direcció era un hospital psiquiàtric i just es va aixecar però ell estava dins l'hospital i venia una metgessa amb la mateixa cara de la nena.


Un dia després va arribar una notícia a la ciutat qual era la següent:


Acaba de fugir un home d'un hospital, l’home es diu Jack i ha apunyalat onzevegades a una infermera si el veu truqueu al 211.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El conte del Zakariae

La desastrofica vida d’un noi pobre no tant pobre (Gurnoor

EL SOMNI DE HEILEL